Wie zijn wij

 

care_yvonne

Yvonne de Ruijter (1963)

1987-1991 Opleiding A-verpleegkundige te Utrecht
1995-1997 Opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg Hogeschool Utrecht
Werkervaring in verschillende Ziekenhuizen.
Sinds 1999 werkzaam in de Thuiszorg

Ik vind het belangrijk dat u zich, ook met onze aanwezigheid, thuis blijft voelen in uw eigen huis en dat onze zorg voor u voelt als een warme deken.
Ik wil graag uitgaan van u als richtingaanwijzer, vanuit onze deskundigheid aangevuld met kennis en gerichte verzorging en verpleging.
Uw eigenheid, wensen en mogelijkheden staan hierbij voor mij op de voorgrond.
Mijn rol is luisteren, inleven en ondersteunen en het coördineren van de zorg thuis.

Ellen2

Ellen van den Braak (1962)

1981-1985 Hogere Beroepsopleiding tot Verpleegkundige te Eindhoven.
Vanaf 1985 ervaring als wijkverpleegkundige in de thuiszorg.
Werkervaring in de Kraamzorg en Jeugdgezondheidszorg.
Tevens werkzaam geweest in een Zorgcentrum.

Na het behalen van mijn diploma in 1985 ben ik gaan werken als wijkverpleegkundige in Haaren. Een erg mooie en afwisselende baan, waarin ik veel geleerd heb op het gebied van de jeugdgezondheidszorg, ouderenzorg, chronisch zieken en terminale zorg.
Er is in de loop van de jaren veel veranderd binnen de gezondheidszorg, maar wat ik altijd nog zo bijzonder vind is dat ik bij de mensen thuis kom. Ik kan me daardoor beter verplaatsen in hun situatie en inspelen op de behoeften en gewoonten van de cliënt. Achter elke voordeur zit een ander verhaal, en dát maakt mijn werk zo bijzonder.

 

Olga2

Olga Pothoven (1979)

In 2002 geslaagd als verpleegkundige. Tijdens mijn opleiding in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gewerkt op de afdelingen cardiologie en neurologie. Mijn laatste jaar aldaar heb ik op de verloskamers gewerkt. Vanaf 2002 ben ik op de kraam/verloskunde gaan werken in het Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

Toen in 2012 mijn schoonvader ernstig ziek werd, heb ik ervaren hoe het is om thuis goede zorg te mogen krijgen. Daardoor ben ik in de thuiszorg terecht gekomen, want er is altijd ruimte voor verbetering. Ik vind het belangrijk dat u verzorgd wordt, zoals wij voor onze ouders zouden zorgen. Uiteraard met de juiste kennis met betrekking tot verplegen en verzorgen.

Dit allemaal in uw eigen omgeving, met respectvolle benadering en door onze kleinschaligheid bouwen we een persoonlijke band op met onze cliënten. De verbetering die ik zocht heb ik bij dit team gevonden.

 

[/three_fourth_last]
monique

Monique Langeslag (1973)

Opleiding: HBO management, Hoge school West–Brabant, Breda (Diploma september 1998), 1994-1995 opleiding A-verpleegkundige, Bosch Medisch Centrum,´s-Hertogenbosch (Certificaat behaald Cardiologie en Chirurgie 1990-1993. In-service opleiding Ziekenverzorging, De Heiningen, Tilburg (Diploma behaald februari 1993).

Ik ben een dynamische, betrouwbare en eerlijke vrouw. Draag verantwoording voor mijn werk en wil graag kwaliteit leveren. Klanten (bewoners, cliënten, gasten) staan voor mij centraal. In teamverband vind ik het belangrijk om medewerkers mee te nemen in de visie en het beleid van de organisatie, zodat zij dit kunnen vertalen en uitdragen in hun werk. Plannen, organiseren, ondernemen, overtuigen, beïnvloeden maar ook commercieel bezig zijn, zijn kwaliteiten die ik bezit. Zelfstandig werken doe ik graag , maar heb ook collega´s of een team nodig om nieuwe inzichten te ontwikkelen en te bespreken. Ik ben me bewust van budget en kaders waarbinnen gewerkt kan worden. Voel me op mijn gemak in sociale situaties en kijk positief naar sociale veranderingen. Ik ben optimistisch van aard kan goed omgaan met spanning en tegenslag, loop niet weg voor stress.

 

 

Wij zijn als verpleegkundigen allen BIG-geregistreerd (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Wij zijn lid van de beroepsvereniging van Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN).
Ook zijn we aangesloten bij de V&VN Regeling Klachtenbehandeling Zelfstandigen.
Via KIWA hebben we het keurmerk ‘geregistreerd/gecertificeerd Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener’.

 

vnvn bigregister zoz kiwa